13 Ağustos 2007 Pazartesi

Kavak Yelleri 12. Bölüm Özeti

Kavak Yelleri dizisi yeni bölümü "Kürkçü Dükkanı" ile 16 ağustos perşembe 20.30da KanalD ekranlarında ve işte Deniz'in o şiiri!


"Kürkçü Dükkanı"
Anladım
Yok
Çok döndüm
Çok dolaştım
Yok
En güzeli senin gözlerin
Gözlerin Çocukluğumuz kadar sıcak
Ve gözlerin Kalan ömrümüz kadar derin
Dönenlere Küsme Sakın
Sen dünyaya küsebilirmisin
Bilki kimine göre baba ocağı
Kimine göre yar kucağu şu kürkçü dükkanı dediğin
Ve belkide her yolun sonunda sana dönmek
En güzel yanı şu gençliğin
Çünkü yokki
Çok döndüm
Çok dolaştım yok
Ve bende anlamadım
Aslı varken surete gerek yok

Mine'nin yalanlarını ortaya çıkışı Deniz için bir yıkılma nedeni olmaktan çok son zamanlar zaten canını sıkmaya başlayan ve kafasında soru işareti oluşturan bu ilişkiyi tamamen bitirmek ve böylece Aslı ile aralarını eski haline çevirebilmek için iyi bir fırsattır.Aslı ise Deniz'in Mine'yi tamamen hayatında çıkarabileceğinen hala emin değildir.

Efe yeni kararlarını ailesiyle paylaşıp çzdiği yolda emin adımlarla ilerlerken Gönül'ün anne ve babasının Urla'ya tatil için gelmeleri Metin'in ertelenmiş evlilik teklifi için yeni bir zemin oluşturur.Ancak iki oğlununda gelecekte kötü şeyler yaşamasını istemeyen Şükrana Efe açık yüreklilikle onaylamadıgı sürece Metin ve Gönül beraberliği artık imkansız görünmektedir.
Mert'le birlikte yakalanan Mine içinse Ayşe ve Osman'la olan ilişkileri yine en başa dönmüştür.Üstelik Mert'in gerçek kimliği yavaş yavaş ortaya çıkmakta ve Urla'da geçirdiği her dakikayı çevresindekiler için yeni tehditler oluşturacak şekilde değerlendirmektedir.
Deniz Mine'yi çoktan geride bırakmış , Aslı ise son yaşananlardan sonra Mine'den iyiden iyiye nefret etmişken ; Mert'in Mine'ye yönelttiği mide bulandırıcı tehdit hiç beklenmedik şekilde Aslı ve Deniz'i Mine'yi içine düştüğü zor durumdan kurtarmak için zor durumdan kurtarmak için harekete geçirecek, Efe ise hiç ummadıgı bir anda öğrendiği gerçekle allak bullak olacaktr.Kavak yellerinde işler belki daha önce hiç olmadıgı kadar karışacaktır..

Kavak Yelleri dizisi yeni bölümü "Kürkçü Dükkanı" ile 16 ağustos perşembe 20.30da KanalD ekranlarında. Bu arada başrollerinde Kadir İnanır, Oktay Kaynarca ve Çağla Kubat'ın bulunduğu Kuzey Rüzgarı adlı yeni dizi 3 Eylül'de Show Tv'de...

Hiç yorum yok: